Avís legal

Finques Martell Lloguers, S.L. té el domicili comercial al carrer Independència 307 baixos de Barcelona, Codi Postal 08026. Per a major informació pot contactar amb nosaltres a través del número de telèfon +34 93 265 65 38 o bé a través del correu electrònic següent: direccio@fmartell-lloguers.com. Finques Martell Lloguers, S.L. està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 43477, foli 48, Fulla número 430112, Inscripció 1 amb CIF número B65897274.

Condicions d'ús

A continuació relatem la regulació de l'ús de la pàgina www.finquesmartell.com que Finques Martell Lloguers S.L. posa a la disposició dels Usuaris.

Usuaris

La web de Finques Martell Lloguers, S.L. ha estat dissenyada per a donar a conèixer als Usuaris en general tant l'empresa com les seves activitats i serveis. Entenent com Usuari a tota persona que accedeixi o navegui per la nostra pàgina web.

Accés

Amb caràcter general, els Usuaris podran accedir a www.finquesmartell.com de forma lliure i gratuïta. Finques Martell Lloguers S.L. podrà modificar de forma unilateral i sense previ avís, la prestació, configuració i contingut de la pàgina, així com les condicions d'ús de la mateixa i l'accés als serveis prestats.

Copyright

Els Drets de Propietat intel·lectual d'aquesta web són titularitat de Finques Martell Lloguers S.L. Per això, podem alterar en qualsevol moment i sense previ avís els seus continguts (disseny gràfic, preus, textos i codis). La prestació dels serveis i la publicació dels contingut de la web no implicaran en cap moment la renúncia o transmissió, total o parcial, dels drets de propietat intel·lectual i industrial. Per això, qualsevol reproducció, distribució, comercialització o transformació dels continguts de la pàgina web que no hagi estat expressament autoritzat pels seus titulars constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial protegits per l'article 270 i següents del Codi Penal.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi a www.finquesmartell.com, serà d'aplicació la legislació espanyola. Les presents Condicions d'Ús es regiran pel disposat en la legislació espanyola. En el cas que es produeixi qualsevol discrepància o controvèrsia amb motiu de la interpretació o l'aplicació de les presents Condicions d'Ús, Finques Martell Lloguers S.L. i l'Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili de l'Usuari.